Kråmö

Vill ni göra något annorlunda på er konferens eller kick off tillsammans med medarbetare eller kunder? En eller flera dagar i skärgården med fiske, bastu och tillgång till konferenslokaler erbjuder en avslappnad miljö där ni kan förena nytta med nöje.

Precis som det är lämpligt för företaget är det minst lika lämpligt för privatpersonen. Ta med dina kompisar ut på en eller flera dagars fiske med något av mina fiskepaket.

 

Abborre i Kalmar sund, min. 2 fiskedagar:

Vad sägs om två eller fler dagar fiske i Kalmarsund. Meckat för stora abborrar. Boendet är i en mysig stuga eller hus med bra läge för att snabbt ta sig till fisket. I vissa fall finns tillgång till bastu.

Läs mer här

 

Gädda på Vänern, min 2. fiskedagar:

Har du länge dröm om en gädda på 10 kg? Det finns nog ingen annan plats i Sverige där chansen är större än Vänern. Här simmar enorma gäddor och vi fiskar efter dessa med gummibeten, jerkbait, spinnfluga osv. Boende i stugby i anslutning till fisket.

Läs mer här

 

Samtliga paket går att skräddarsy efter önskemål. Vill ni testa något annat fiske två dagar eller mer ihop med ett mysigt boende så hör av er så syr vi ihop ett attraktivt paket åt er. 

 

Se mina övriga fiskepaket