Inblåsta

Inblåsta

Nu har vi snart i två dygn varit helt inblåsta. Det blåser nu lite dryga 15 m/s och säkert en bit över 25m/s i vindbyarna. Det i kombination med regn ger nog en ganska obehaglig upplevelse på havet misstänker jag.

IMG_0185_s-450x336

Jag spelade in en kort filmsekvens från när det blåser här uppe. Ni kan se den här http://www.youtube.com/watch?v=mUkw2VKojac

Igår avnjöt vi en hälleflundramiddag. Kan vara bland det godaste jag själv tillagat. Fick den så där härligt perfekt och då är det en oslagbar fisk i matväg.

IMG_0179_s-450x336

Metrologerna har lovat lika hårda vindar i ett dygn till så det blir lite filmtittande och slappande i stugan. Önskar bara att vi hade köpt mer godis och chips med oss för det hör liksom till när man degar i soffan på grund av dåligt väder.

Jag lyckades ladda upp en kort sekvens från när jag återutsätter en hälleflundra tagen på dropshot som jag tror vägde ca 28 kg. Ni kan se den . Inte den bästa filmen som vi har men ni får hållas med den tills vi kommer hem till Sverige igen för då ska vi pumpa ut hällefilmer.

Kan hända att vi går upp på fjället eller