Börjar lugna sig nu

Det börjar lugna sig nu

Fisket har varit väldigt bra i år igen. Mycket och stor fisk har kommit upp mer eller mindre sedan islossningen. Även om året började segt med tangerat sämsta turen någonsin för mig så släppte det därefter med 78 gäddor i båten på en dag och tre man. Jag upplever det som om vi inte bara får mer fisk utan nu även får bättre snittstorlek på fisken än för tre fyra år sedan vilket är skitkul!

Gädda 4.9_500x 874I helgen var jag ut på två halvdagar på gös och två halvdagar på gädda. Gösfisket var segt med få kontakter men det trillade upp några stycken i alla fall. Nedan är Christian som fått fiske i 30-årspresent med sin livs första gös. Tagen på dropshot dessutom!

Gäddfisket i lördags var riktigt kul. Gäddorna var i stöten och kastade sig över betena vilket resulterade i brutala hugg och bra fighter. Nedan är Christians pappa Caj med dagens största gädda på 4,9 kg.

Det är inte helt fel med lite schysst käk när man är ute i skärgården. Jag använder min Muurikka mer och mer och det blir riktigt gott, det kan mina gäster intyga.

 

 

 

 

 

 

Muurikka _500x 375

Vårsäsongen lider mot sitt slut. Juli blir helt ledigt för min del. Men redan 3e augusti rivstartar vi igen med drop-in-dag och därefter är det full fart med bokningarna. Jag ser fram emot höstfisket redan nu!

Det kommer en slutrapport innan semestern.